Festival final de curs

Festival final de curs
Festival final de curs 2012

dissabte, 7 de juny del 2014

Festival final de curs

Dimarts dia 17 de juny tendrà lloc com cada any el festival de final de curs que començarà a les 18 h al Palau municipal d'esports d'Inca, i com sabeu molts de vosaltres, el tema que s'ha elegit serà Eurovisión, en què els nins i nines representaran diferents cançons d'aquest festival. Tendreu la possibilitat de comprar coques i begudes fresques, i al mateix temps estareu ajudant als alumnes d'ESO que van de viatge d'estudis.

Com a novetat i organitzat per l'AMPA, es farà un sorteig  entre totes les papeletes que s'han posat a la venta per un valor de 400 € per comprar material escolar, llibres de text o roba d'uniforme. Ja sabeu, com més papeletes compreu, més possibilitats tendreu de dur-vos el premi !!! Molta sort i al Palau d'esports ens veiem...

2 comentaris:

AMPA La Pureza de Inca ha dit...

El festival ha resultat ser tot un èxit perquè els nins i nines ho han fet molt bé, han preparat amb molta il·lusió les cançons d'Eurovision, i també perquè el palau municipal d'esports s'ha omplit de gom a gom de pares i familiars que no s'han volgut perdre una actuació tan especial com el final de curs.

AMPA La Pureza de Inca ha dit...

Informam que es recaptaren 610 € de la paradeta de begudes i coques, que es destinaran a subvencionar part del viatge d'estudis, i aprofitam per agrair la col·laboració de tots els que donaren una mà, i sobretot, als pares i mares que feren les coques, que resultaren ser ben bones !!!!

El guanyador del sorteig de 400 € en material escolar fou pel número 565. Enhorabona !!!